Onze missie

Minstens 500.000 mensen helpen en aanmoedigen met hun muzikale avontuur op de piano

EasyPianos wil minstens 500.000 mensen aanmoedigen en helpen met hun muzikale avontuur op de piano door de beste en complete informatie te publiceren over piano spelen.

Wat je kan verwachten op deze website:

  • Startersgidsen
  • Informatie over beginnen met piano
  • Oefeningen om je pianovaardigheden te ontwikkelen
  • Tip & Tricks
  • Piano liedjes
  • Koopadvies

Wij delen deze kennis zodat jij snel en gemakkelijk kan beginnen met piano spelen en je vaardigheden effectief kan ontwikkelen.


Oprichter EasyPianos

Diego

Oprichter van EasyPianos

Hallo! Ik ben Diego. Ik speel al meer dan 15 jaar gitaar en sinds langere tijd ben ik ook begonnen met piano spelen. Tijdens mijn muzikale avontuur heb ik opgetreden op de mooiste locaties en wil ik iedereen aanmoedigen en helpen om zijn of haar muzikale avontuur vandaag nog te beginnen.

Lees meer

Jane South

Schrijver bij EasyPianos

Jane is een opgeleide musicus, muziekdocent en schrijfster uit het Verenigd Koninkrijk. Naast haar werk als professioneel pianist en fluitist werkt ze als erkend tekstschrijver en redacteur. Ze produceert artikelen voor verschillende bedrijfstakken en heeft gewerkt bij een toonaangevende Britse muziekuitgeverij. Ze is gespecialiseerd in de vakgebieden muziek en onderwijs en heeft ervaring met het onderzoeken van de manieren waarop pianostudenten muziektheorie tot zich nemen.

Lees meer

Contact met EasyPianos (vragen / succesverhalen / samenwerkingen)