Over Diego

Diego

Oprichter van EasyPianos


Hallo! Ik ben Diego (mijn artiestennaam). Op dit moment speel ik al meer dan 15 jaar gitaar en ben ik onlangs begonnen met piano spelen. Op basis van mijn eigen ervaring met gitaar en met behulp van de pianisten waarmee ik regelmatig samenwerk, heb ik mezelf snel piano leren spelen zonder een formele pianoleraar.

Mijn muzikale avontuur heeft mij gebracht tot optredens op de mooiste locaties, zoals de Stadsschouwburg Utrecht, het Muntgebouw, en verschillende festivals in de openlucht. Hier heb ik veel interessante mensen van de muziekindustrie leren kennen die mij verder hebben geholpen met mijn muzikale avontuur. Al deze ervaring en kennis wil ik nu delen met mensen die willen beginnen met muziek!

Piano is niet mijn eerste instrument. Ik ben meer dan 15 jaar geleden begonnen met gitaar en de ervaring die ik heb opgedaan heeft mij geholpen om goede online informatie over het leren van piano te onderscheiden van de slechte. Hierdoor heb ik mijn pianovaardigheden snel kunnen ontwikkelen en ik ben nog steeds bezig om elke dag beter te worden op de piano.

Ik kan me voorstellen dat veel mensen die willen beginnen met piano overweldigd worden door de hoeveelheid informatie die online beschikbaar. Misschien beginnen ze daarom nooit met hun muzikale avontuur en dat is zonde. Daarom ben ik deze website begonnen zodat jij ook gemakkelijk kan beginnen met je muzikale avontuur.

Ik ben een muzikant en geen schrijver. Daarom zullen sommige teksten misschien niet helemaal lekker te lezen zijn, maar ik doe mijn best om de beste en meest diepgaande informatie te geven die op het internet beschikbaar is zodat je gemakkelijk kan beginnen met piano en je pianovaardigheden effectief kan ontwikkelen.