Disclaimer

Easypianos neemt deel aan affiliate programma’s, gelieerde advertentieprogramma’s die zijn ontworpen om websites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar pagina’s van andere winkels.

De overgrote meerderheid van de producten die we beoordelen, is te vinden op websites van muziekwinkels. U zult merken dat we gebruik maken van links die verwijzen naar sites van muziekwinkels waar de besproken artikelen te koop zijn.

Telkens wanneer u op een van die links klikt en een aankoop doet, is het mogelijk dat we een klein percentage van de aankoopprijs van deze muziekwinkel ontvangen in de vorm van een commissie.

Easypianos wordt nooit direct gecompenseerd voor het geven van positieve meningen over producten, diensten, websites en andere onderwerpen.

De meningen op deze website zijn uitsluitend van onze auteurs. Elke bewering en de advies over producten of diensten zijn gebaseerd op onze ervaringen met en expertise over het besproken onderwerp. Alleen de producten en diensten die voldoen aan onze kwaliteitsnormen zullen door ons worden aanbevolen.

Elke claim, statistiek, offerte of andere omschrijving over een product of dienst moet worden geverifieerd bij de fabrikant of leverancier.
De inhoud op Easypianos kan advertenties, gesponsorde inhoud, gelieerde links of andere vormen van inkomsten genereren.

Contact
Als u vragen heeft over dit beleid of uw omgang met onze website, neem dan contact met ons op.